About

‘D’n Jayce’ Het mooiste plekje op de mart!

‘‘Een droom die uitkomt’’, dat is de eerste omschrijving die Steenbergenaren Silvya de Jong en haar partner Michel Mol geven voor hun Broodjes Bar D’n Jayce. ‘‘In een pand die de laatste jaren in verval is geraakt. Maar wij zien vooral mooie kansen. We hopen zo deze zonnige hoek op De Markt weer nieuw leven in te blazen.

12-01-2022
Meer dan een jaar later is dit aardig aan het lukken ondanks alle ups en downs die we kennen door corona. Gelukkig mogen we met de lockdown blijven afhalen en bezorgen, dit doen we met liefde maar zien toch liever onze lieve gasten lekker binnen of op ons terras zitten!

Bereiding met plezier

Broodjes waar plezier en passie in zit!

Gezellige kok

Kom gezellig je broodjes afhalen

7 dagen per week open

Geef telefonisch je bestelling door! Via 0620021178

Ons Menu 

‘‘We bieden onze gasten een breed assortiment aan met royaal belegde broodjes, soep, ontbijtjes en warme gerechten. We werken met verse producten, die vaak van andere lokale ondernemers komen. Iedere dag maken we al onze salades vers voor u. Afhalen en bezorgen is mogelijk. Bestellen kan heel eenvoudig via de app of bellen via 0620021178. U kunt u bestelling contant of via pin aan de deur betalen. Ook posten wij elke dag onze heerlijke broodjes op Facebook en Instagram

Ons Team

Ons Team wat elke dag met een glimlach voor u klaar staat!
Zoeken